www.flexchange.eu

F&L Exchange…Interim Solutions

Heeft u behoefte aan een vakantie of een ‘ short break’ van uw drukke werkzaamheden? Moet u misschien onverwachts weg? Of heeft u iemand nodig om voor kortere of langere tijd uw bedrijf voor u te runnen? Dan bent u bij Flexchange aan het juiste adres: wij hebben voor u de oplossing!
Wij managen uw bedrijf als "interim inn sitters"….uw bedrijf en inkomen lopen gewoon door en u hoeft geen toekomstige klanten of reserveringen te missen of te annuleren.

Wij, Lolo en Frank, bezitten zelf een B&B een bieden ook aan om uw Bed en Breakfast, klein hotel, camping etc. tijdelijk en op een professionele manier voor u waar te nemen. Op deze manier kunt u zelf weg, zonder dat u zich ook maar ergens zorgen over hoeft te maken.

Wij spreken 5 talen ( Nederlands, Duits, Engels, Frans en Spaans); we hebben beiden in verschillende landen gewoond en erg veel gereisd. Hierdoor zijn wij goed voorbereid om ons aan te passen aan de lokale mentaliteit en gewoonten.

Wij zijn ons er zeer van bewust hoe belangrijk het voor u is om de mensen die tijdelijk op uw bedrijf passen, volledig te kunnen vertrouwen.
Kijk daarom op ‘Over ons’ om meer te lezen over wie wij zijn en wat onze achtergrond is.

Bij ‘Referenties’ vindt u persoonlijke beschrijvingen en aanbevelingen van o.a. ex- collega’s en samenwerkingspartners.
Vanuit onze ervaringen met onze eigen bedrijven, weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat de klanten tevreden en positief zijn en dat er continuïteit en aandacht voor detail is.

U kunt er op rekenen dat wij uw bedrijf zullen managen en uw gasten zullen verzorgen alsof het ons eigen bedrijf is.
Alleen op die manier kunt u er met een gerust hart even tussen uit: u weet dat u uw bedrijf in uitstekende handen hebt achtergelaten.
Daarom nemen wij ook ruim de tijd voor de overdracht, zodat zowel u als wij goed ingelicht en voorbereid zijn en we er samen volledig vertrouwen in hebben dat alles goed zal verlopen.

Wij zijn beschikbaar voor opdrachten over de gehele wereld, zowel voor korte als voor langere periodes en we zijn zeer flexibel. Wij zijn niet –rokers en houden van dieren.

Heeft u interesse, of wenst u meer informatie, vul dan het contact formulier even in. Wij doen ons best om u binnen 24 uur een reactie te sturen of contact met u op te nemen.